OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

WORKSHOP BASISKENNIS ELEKTROTECHNIEK

 

Doelstelling:

Tijdens deze workshop leert u de begrippen en inzichten die nodig zijn om goede keuzes te maken voor wanneer u zich bezig houdt met het ontwerpen van lichtplannen. Door deze kennis bent u een sterkere gesprekspartner en kunt u efficiënter communiceren met opdrachtgevers en andere relevante partijen. .

 

Waarom deze workshop?

Een gedegen lichtadvies heeft vele onderdelen en wanneer we met het ontwerp bezig zijn is het belangrijk meer te weten over de elektrotechnische kant van het lichtplan. Hoe wordt de lichtinstallatie aangelegd? Welke armaturen kan ik toepassen? Welke invloed hebben mijn keuzes op de rest van het systeem? Kan alles  dimmen en schakelen? Al deze vragen vereisen een zekere basiskennis van de elektrotechniek. Tijdens deze workshop worden deze vraagstukken helder en in begrijpelijke taal aangeboden en we trainen een aantal praktijkcases. Na het volgen van deze workshop bent u in staat een lichtplan ook elektrotechnisch te beoordelen.

 

Inhoud:

-Samenhang basisbegrippen

-Blindstroom

-Elektromagnetische invloeden

-Lichtregelapparatuur basis principes

-Dimmen en schakelen van licht o.a. bij leds

-Ontwerpen van lichtinstallaties

-Introductie regelgeving en normen

-Cases en tips

 

Lessen:

De opbouw is een combinatie van theorie, inspiratie en praktijk. Er is volop ruimte voor discussie en de adviesvaardigheden worden door cases verder getraind.

 WORKSHOP INFORMATIE ------------------------------------------------------ DUUR HALVE DAG (09.00-12.00) ------------------------------------------------------ PRIJS € 125,- EXCLUSIEF BTW ------------------------------------------------------ BEVESTIGING NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR ------------------------------------------------------ CERTIFICAAT NA HET AFRONDEN (3 CPD PUNTEN) VAN DEZE WORKSHOPDAG ONTVANG JE HET CERTIFICAAT BASISKENNIS ELEKTROTECHNIEK VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY ------------------------------------------------------ DOELGROEP VORMGEVERS, STYLISTEN, INTERIEUR ARCHITECTEN, PROJECT VERLICHTERS EN LICHTFABRIKANTEN ------------------------------------------------------ LESMATERIAAL INCLUSIEF SYLLABUS ------------------------------------------------------ VOORKENNIS OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE DAG IS ER GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS GEWENST ------------------------------------------------------ LOCATIE LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT ------------------------------------------------------ CURSUSDATA -11 NOVEMBER 2021 ------------------------------------------------------ LESTIJDEN 09.00 TOT 12.00 ------------------------------------------------------ INSCHRIJVEN BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN ------------------------------------------------------

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved