OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

CONCEPT DESIGN

 

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

Tijdens de les gaan we het onderwerp lichtconcepten uitgebreid behandelen. Na afloop bent in staat een lichtadvies of een lichtontwerp zowel creatief als technisch helder te verwoorden aan eind-opdrachtgevers en niet-deskundigen.

 

Waarom deze cursus?

Licht en verlichting wordt steeds complexer en uitgebreider. Het gevaar is te veel te focussen op de technische kant van het project. Een beslisser is vaak degene verantwoordelijk voor het budget en hiermee een belangrijke factor. Hoe leggen we het concept esthetisch uit? Hoe krijgen we het idee inzichtelijk bij de opdrachtgever? Doen we dit met een verhaal, met beelden of met andere gereedschappen? Tijdens deze dag behandelen hoe we het beste onze communicatie richting een opdrachtgever kunnen opzetten. Ook de stappen die voorafgaand aan een klantpresentatie plaats vinden zijn onderwerpen die aan de orde komen. Het geleerde is meteen toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

 Doelgroep: lichtadviseurs, lichtontwerpers, installateurs, adviseurs, (interieur)architecten en ontwerpers. Voorkennis: kennis over licht is gewenst om optimaal de lessen goed te kunnen volgen, bijvoorbeeld verlichting en lichtontwerp - basis is een minimale basis. Locatie klassikale cursus: grote haag 11 Amersfoort. Virtual classroom indien er door de lockdown geen klassikale lessen mogen worden gegeven wordt de lesdag live maar dan online gegeven. Meer info >> Bevestiging: na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur. Inschrijven: bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

INHOUD

WAT IS EEN LICHTPLAN/LICHTONTWERP? LICHT EN ESTHETICA STAPPEN IN HET ONTWERPPROCES CONCEPT DESIGN STORYTELLING OPBOUW COMMUNICATIE TECHNIEK EN ARCHITECTUUR KLEUR, LICHT EN SCHADUW TECHNIEK VOOR CREATIEVELINGEN CREATIVITEIT VOOR TECHNEUTEN GEREEDSCHAPPEN HOE VERKOOP IK MIJN ONTWERP? TIPS + TRICS RAPPORTAGE CASES

KLASSIKAAL

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved