Corona

 

 

 

COVID-19 Update 1 september:

Inmiddels zijn alle dubbele tafels vervangen door nieuwe 1-persoontafels zodat we op onze beide leslocties de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Alle op deze website vermelde lessen gaan door zoals vermeld. Mocht er, overheidswege, een klassikale les geen doorgang kunnen vinden dan wordt deze les direct omgezet in een digitale les. Dit zorgt ervoor dat onze deelnemers er zeker van kunnen zijn dat de gewenste kennis en vaardigheden worden aangereikt binnen de gewenste tijd. Verder hanteren we uiteraard alle andere hygiëne maatregelen en verzoeken we deelnemers die tijdens een lesdag zich ziek voelen om niet te komen. We zien u allemaal weer graag tijdens één van onze dagen! Tot dan!! :-)

 

 

COVID-19 Update 19 mei:

We gaan definitief weer van start op 2 juni en we hebben er zin in! Ook hebben we extra lesdagen in juni, juli en augustus gepland zodat ieder die zich wil verdiepen in het mooie lichtvak hiervoor ook de gelegenheid heeft. Onze lesruimtes in Amersfoort en Blokzijl zijn aangepast aan de Corona-regels; er is 1,5 meter afstand tussen de deelnemers en docenten, bij binnenkomst verplicht handen wassen en het sanitair wordt continue gedesinfecteerd. Blijf thuis indien u verkouden bent of zich niet lekker voelt. Vanuit onze kant zal het hele team er weer zoals gebruikelijk een leerzame en inspirerende dag van maken. Tot dan!

 

 

COVID-19 Update 6 mei:

Inmiddels is onze cursuslocatie aangepast aan de RIVM richtlijnen.

Dit betekent kleinere groepen, extra hygiënemaatregelen en per deelnemer voldoende ruimte.

 

Als je je hebt ingeschreven voor een cursusdag in juni / juli of augustus krijg je vooraf van ons e-mail met de genomen maatregelen, maar vragen we je ook thuis te blijven als je klachten hebt / kort ervoor hebt gehad.

Uiteraard kun je dan worden verschoven naar een volgende lesdag en / of e-learning.

 

Maar het belangrijkste is dat we er een goede dag van gaan maken en kijken al uit naar 2 juni!

 

 

COVID-19 Update 22 april 2020:

Op 21 april heeft de regering besloten om de maatregelen in de aanpak van het coronavirus te verlengen tot 19 mei en scholen (middelbaar en hoger) zouden vanaf 1 juni weer open kunnen.

 

We hebben de afgelopen weken de ruimte in Amersfoort alvast ingericht op dit voorlopige "nieuwe normaal / 1,5 meter samenleving" en zijn helemaal klaar om je weer te ontvangen.

Daarnaast hebben we de periode tot nu toe gebruikt om met ons team keihard te werken om ook lesgeven op afstand mogelijk te maken. Het e-learning platform is online en we zijn dan ook niet alleen trots maar ook erg blij dat studeren vanaf de thuiswerkplek of thuis vanaf nu gewoon mogelijk is voor jou!  Een groot gedeelte van ons aanbod staat inmiddels online en de rest volgt in mei / juni.

 

Als je je hebt ingeschreven voor een klassikale les ontvang je van ons deze week een e-mail met nieuwe data en alternatieven.

Je begrijpt dat dit even tijd kost om iedereen persoonlijk te informeren. Maar mochten er tussentijds vragen zijn, stel ze gerust!

We werken allemaal vanuit huis, dus stuur bij voorkeur een e-mail. Desgewenst bellen we je terug op een moment dat jou het beste uitkomt.

 

Bedankt en graag tot snel online of iets later in de klas!

 

 

 

COVID-19 Update 24 maart 2020:

Gisteren maakte de overheid bekend dat bijeenkomsten t/m 1 juni zijn verboden. Voor scholen en onderwijsinstelling geldtdat deze tot 28 april gesloten blijven. Op 21 april maakt de regering bekend of deze zal worden verlengt.

 

De afgelopen 2 weken hebben wij alle lessen van maart en april omgezet naar alternatieve data in mei en juni. Wij danken iedereen voor de goede support en begrip! Mocht het zo zijn dat er vanuit de overheid maatregelen worden genomen voor mei en juni dan zullen we opnieuw iedereen informeren en in overleg omboeken naar een latere datum.

 

Inmiddels hebben we ons online aanbod fors uitgebreid met webinars en e-learning zodat we allemaal we ons kunnen blijven verdiepen in ons prachtige vak.

 

Vragen/wensen? Mail ons!

 

Gezonde groet en let goed op elkaar X

 

 

 

 

COVID-19 Update 15 maart 2020:

 

De onrust rondom het Corona / Covid-19 virus wordt steeds groter. Daarom hebben we besloten onze verantwoordelijkheid te nemen voor onze deelnemers, collega's en docenten. Dit betekend dat we de komende periode (in ieder geval tot eind april) geen face -to-face lessen zullen verzorgen.

 

Deelnemers die ingeschreven staan zijn / worden geïnformeerd over de nieuwe lesdata of alternatieve mogelijkheden.

 

Geef ons even de tijd om deze persoonlijke e-mails en bijbehorende organisatie voor elkaar te maken. Je ontvangt z.s.m. bericht en houden jullie op de hoogte via de socials / e-mail.

 

De website is aangepast met nieuwe lesdata en we hopen vanaf mei weer aan de slag te kunnen met de reguliere lessen.

 

Daarnaast zal een deel van het aanbod beschikbaar zijn via E-learning.

 

Onze medewerkers werken allemaal vanuit huis en staan tot jullie beschikking via telefoon / mail of Skype.

 

Kortom, we zijn er voor al jullie vragen!

 

Maar laten we eerst als collectief Covid-19 een halt toeroepen!

 

Team Lighting Design Academy

 

 

 

#lichtiseenvak

 

 

 

 

 

 

 

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2020 lighting design academy, all rights reserved