OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

LICHTONTWERP - EXTERIEUR

 

E-learning

U kunt kiezen uit een e-learning cursus of een klassikale cursus. Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

In deze cursus leren wij u de kennis en inzichten die u nodig hebt om een goed lichtadvies voor een exterieur lichtvraag te kunnen geven. Uw lichtadviezen worden daarmee professioneler en inhoudelijk sterker.

 

Waarom deze cursus?

Bij het ontwerpen van verlichting voor het exterieur komen we veel aandachtspunten tegen die we in ons plan dienen op te nemen. Hoe ontwerpen we goede verlichting? Is mijn plan getoetst aan de huidige normen en aanbevelingen? Hoe zit het met de eventuele lichthinder? We gaan in op het creatieve deel voor het maken van onderscheidende lichtontwerpen voor de buitenruimte. Hoe versterken we het lichtbeeld wat we voor ogen hebben? We behandelen het lichtontwerpproces met de verschillende stappen. Na het volgen van de lessen bent u in staat een exterieur lichtadvies voor uw klanten te verzorgen.

 

Doelgroep:

tuinarchitecten, adviseurs, ontwerpende ambtenaren, projectverlichters en lichtfabrikanten

 

Voorkennis:

geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

 

E-learning cursus:

via computer en/of apps.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

INHOUD

VERLICHTINGSKUNDE VISUELE SYSTEEM LICHTBEGRIPPEN KLEUR + LICHT KEUZE VAN LICHTBRONNEN EIGENSCHAPPEN ARMATUREN MESOPISCHE WAARNEMING + S/P RATIO STAPPENPLAN LICHTADVIES EXTERIEUR SFEER ONTWERPEN EXTERIEUR LICHTNORMEN LICHTBEREKENINGEN EXTERIEUR LICHTHINDER PROJECT EXTERIEUR A PROJECT EXTERIEUR B TIPS + INSPIRATIE

E-LEARNING

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved