OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

LICHTONTWERP - INTERIEUR

 

E-learning:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

In deze cursus leren wij u de kennis en inzichten die u nodig hebt om een goed lichtadvies voor een interieur lichtvraag te kunnen geven. Uw lichtadviezen worden daarmee professioneler en inhoudelijk sterker.

 

Waarom deze cursus?

Bij het ontwerpen van een lichtadvies voor het interieur komen we veel aandachtspunten tegen die we in ons plan dienen op te nemen. Wat is de visuele taak? Hoe zit het met verblinding bij computer-werkplekken? Hoeveel licht hebben we nodig om een bepaalde activiteit naar behoren uit te voeren? Ook de keuze voor het gewenste sfeerbeeld is een belangrijk onderdeel van de lessen. Uiteraard wordt het lichtontwerpproces voor interieur verlichting behandeld zodat u in staat bent een completer interieur lichtadvies af te ronden.

 

Doelgroep:

detaillisten, interieur-architecten, stylisten, adviseurs, ontwerpende ambtenaren, projectverlichters en lichtfabrikanten

 

Voorkennis:

geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

 

E-learning cursus:

via computer en/of apps.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

INHOUD

VERLICHTINGSKUNDE VISUELE SYSTEEM LICHTBEGRIPPEN KLEUR + LICHT KEUZE VAN LICHTBRONNEN EIGENSCHAPPEN ARMATUREN HOE CREËER WE EEN BEPAALDE SFEER STAPPENPLAN LICHTADVIES INTERIEUR STAPPEN VAN HET LICHTPLAN INTERIEUR LICHTNORMEN LICHTBEREKENINGEN INTERIEUR PROJECT INTERIEUR A PROJECT INTERIEUR B PROJECT INTERIEUR C TIPS + INSPIRATIE

E-LEARNING

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved