OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

VERLICHTING EN LICHTONTWERP - BASIS

 

E-learning:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

In deze cursus leren wij u de basiskennis die u nodig hebt om een goed lichtadvies te kunnen geven. Door deze kennis zult u een gemotiveerd voorstel of lichtadvies aan uw klant of opdrachtgever kunnen leveren.

 

Waarom deze cursus?

Een lichtadvies gaat verder dan het kiezen van een armatuur op basis van de vormgeving. We dienen ons te verdiepen in de opdrachtgever, de taken, de gewenste sfeer en het budget. Daarnaast zijn er vele overwegingen betreffende de te verlichten ruimte, is het gebruik particulier of zakelijk en hebben we te maken met regelgeving. De opbouw van het lichtadvies wordt inzichtelijk gemaakt en de stappen die nodig zijn uitgebreid behandeld. De creatieve kant van een lichtplan wordt naast de verlichtingskundige kant behandeld. We geven u heldere handvatten en voorbeelden om direct toe te passen in uw dagelijkse praktijk. Na het volgen van deze cursus bent u in staat de klantwensen om te zetten in een onderscheidend lichtadvies.

 

Doelgroep:

voor iedere professional die meer wilt weten over licht en verlichting.

 

Voorkennis:

geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

 

E-learning cursus:

via computer en/of apps.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

INHOUD

WAT IS LICHT LICHT EN WAARNEMING BASISBEGRIPPEN KLEUR LICHTBRONNEN ARMATUREN DIMMEN STAPPENPLAN LICHTADVIES OPBOUW LICHTPLAN NORMEN LICHTBEREKENINGEN PROJECT INTERIEUR PROJECT EXTERIEUR PROJECT DAGLICHT TIPS + INSPIRATIE

E-LEARNING

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved