OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

CURSUS DIALUX EVO 10 - ADVANCED

 

Doelstelling:

In deze cursus leert u de uitgebreide opties van dit lichtberekeningsprogramma. Na deze cursus bent u in staat om nog betere project presentaties te verzorgen en complexere projecten uit te voeren. Ook behandelen we diverse nieuwe onderwerpen en oefenen dit uitgebreid met verschillende cases. Na het volgen van deze cursus beschikt u over een diepgaande kennis van deze software.

 

Waarom deze cursus?

Het verzorgen van een uitgebreid lichtadvies wordt steeds complexer en er zal gecommuniceerd dienen te worden met diverse partijen. Met de software bent u instaat om zowel technische vragen te beantwoorden als ook creatieve ideeën te tonen aan uw opdrachtgevers. Kennis en ervaring van de uitgebreide opties van dit programma is hiervoor noodzakelijk.

 

Inhoud:

-projecten met verdiepingen

-aanpassen van bestaande gebouwen

-interieur en exterieur toepassingen

-wijzigen van verlichting

-eigen objecten maken

-werken met bibliotheken

-textures maken en bewerken

-toetsing aan de huidige nomen

-lichtscenes

-daglicht toepassen

-visualisaties gebruiken

-teksten en maatvoering toevoegen

-gebruiken van zones en gebieden

-documentatie maken voor diverse partijen

-tips en cases

 

Lessen:

De theorie wordt mondeling uitgelegd, ondersteund door veel praktijkvoorbeelden die geprojecteerd worden op een presentatiescherm. Er is volop ruimte voor discussie, de vaardigheden worden getraind en diverse praktijkvoorbeelden behandeld. Tijdens de cursus wordt door de deelnemer diverse cases individueel op de meegebrachte Windows laptop uitgewerkt en daarna collectief besproken.

 

 

 CURSUSINFORMATIE ------------------------------------------------------ DUUR 1 DAG ------------------------------------------------------ PRIJS € 325,- EXCLUSIEF BTW ------------------------------------------------------ BEVESTIGING NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR ------------------------------------------------------ CERTIFICAAT NA HET AFRONDEN (6 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUSDAG ONTVANGT U HET CERTIFICAAT EVO - ADVANCED VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY ------------------------------------------------------ EVO-BUNDEL DEZE CURSUS IS OOK DE TWEEDE DAG VAN DE 3-DAAGSE EVO-BUNDEL. NA HET AFRONDEN VAN DEZE 3 DAGEN ONTVANGT U HET OFFICIËLE DIAL CERTIFICAAT. MEER INFO >> ------------------------------------------------------ DOELGROEP VOOR PERSONEN WERKZAAM MET LICHT EN VERLICHTING DIE ZICH VERDER NOG WILLEN PROFESSIONALISEREN. KENNIS VAN EVO - BASIC IS ESSENTIEEL OM MAXIMAAL VAN DE CURSUS TE KUNNEN PROFITEREN ------------------------------------------------------ LUNCH UITERAARD VERZORGEN WIJ EEN HEERLIJKE LUNCH ------------------------------------------------------ VOORKENNIS KENNIS VAN DE LICHTSOFTWARE IS ECHT GEWENST OM OPTIMAAL DEZE CURSUSDAG TE KUNNEN VOLGEN. BIJVOORBEELD ONZE CURSUS EVO BASIC IS EEN GOEDE START ------------------------------------------------------ LOCATIE GROTE HAAG 11 AMERSFOORT ------------------------------------------------------ CURSUSDATA -15 OKTOBER 2021 (AMERSFOORT) -17 FEBRUARI 2022 (AMERSFOORT) ------------------------------------------------------ LESTIJDEN 09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00 ------------------------------------------------------ INSCHRIJVEN BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN. ------------------------------------------------------

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved