OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

CURSUS DIALUX EVO 10 - EXPERT

 

Doelstelling:

In deze cursus leert u het maximale uit de software te halen en is bedoeld voor deelnemers die al ruime ervaring met het programma hebben. Na het volgen van deze cursus bent u in staat om bijna alle specifieke vragen goed in te vullen. Zowel de lichttechnische- en ook de visualisatie mogelijkheden worden uitgebreid behandeld.

 

Waarom deze cursus?

Het komt regelmatig voor dat er vragen gesteld worden die buiten de standaard bediening van de software vallen. Kan ik een glaswand aan mijn opdrachtgever laten zien? Wordt iemand verblind door een armatuur zittend achter zijn bureau? Kan ik een RGB oplossing laten zien? Hoe bewerk ik een armatuurbestand? Met de software zijn deze en vele andere vragen goed te beantwoorden. Door het verkrijgen van deze diepere kennis van de software kunt u nog professionelere en meer gedetailleerde lichtadviezen verzorgen.

 

Inhoud:

-complexe projecten interieur + exterieur

-energie berekeningen

-renderen en kleuren

-samenwerking met andere programma's

-bewerken van lichtdata

-HDR gebruiken

-Cases

-Tips en trucs

 

Lessen:

De theorie wordt mondeling uitgelegd, ondersteund door veel praktijkvoorbeelden die geprojecteerd worden op een presentatiescherm. Er is volop ruimte voor discussie, de vaardigheden worden getraind en diverse praktijkvoorbeelden behandeld. Tijdens de cursus wordt door de deelnemer diverse cases individueel op de meegebrachte Windows laptop uitgewerkt en daarna collectief besproken.

 CURSUSINFORMATIE ------------------------------------------------------ DUUR 1 DAG ------------------------------------------------------ PRIJS € 325,- EXCLUSIEF BTW ------------------------------------------------------ BEVESTIGING NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR ------------------------------------------------------ CERTIFICAAT NA HET AFRONDEN (6 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUSDAG ONTVANG JE HET CERTIFICAAT EVO - EXPERT VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY ------------------------------------------------------ EVO-BUNDEL DEZE CURSUS IS OOK DE DERDE DAG VAN DE 3-DAAGSE EVO-BUNDEL. NA HET AFRONDEN VAN DEZE 3 DAGEN ONTVANGT U HET OFFICIËLE DIAL CERTIFICAAT. MEER INFO >> ------------------------------------------------------ DOELGROEP VOOR PERSONEN WERKZAAM MET LICHT EN VERLICHTING DIE ZICH VERDER NOG WILLEN PROFESSIONALISEREN. KENNIS VAN EVO - ADVANCED IS ESSENTIEEL OM MAXIMAAL VAN DE CURSUS TE KUNNEN PROFITEREN ------------------------------------------------------ LUNCH UITERAARD VERZORGEN WIJ EEN HEERLIJKE LUNCH ------------------------------------------------------ VOORKENNIS KENNIS VAN DE LICHTSOFTWARE IS ECHT GEWENST OM OPTIMAAL DEZE CURSUSDAG TE KUNNEN VOLGEN. BIJVOORBEELD DOOR EERST AAN ONZE CURSUSSEN EVO BASIC EN DAARNA AAN EVO ADVANCED DEEL TE NEMEN ------------------------------------------------------ LOCATIE GROTE HAAG 11 AMERSFOORT ------------------------------------------------------ CURSUSDATA 4 NOVEMBER 2021 (AMERSFOORT) 24 MAART 2022 (AMERSFOORT) ------------------------------------------------------ LESTIJDEN 09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00 ------------------------------------------------------ INSCHRIJVEN BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN ------------------------------------------------------

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved