OPEN DAG 1 SEPTEMBER 2020 MEER INFORMATIE >>

 

LICHTONTWERP - INTERIEUR

 

Algemeen:

U kunt kiezen uit een intensieve webinar, een e-learning cursus of een klassikale cursus. Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

In deze webinar en cursus leren wij u de kennis en inzichten die u nodig hebt om een goed lichtadvies voor een interieur lichtvraag te kunnen geven. Uw lichtadviezen worden daarmee professioneler en inhoudelijk sterker.

 

Waarom deze webinar/cursus?

Bij het ontwerpen van een lichtadvies voor het interieur komen we veel aandachtpunten tegen die we in ons plan dienen op te nemen. Wat is de visuele taak? Hoe zit het met verblindingen bij computer-werkplekken? Hoeveel licht hebben we nodig om een bepaalde activiteit naar behoren uit te voeren? Ook de keuze voor het gewenste sfeerbeeld is een belangrijk onderdeel van de cursus. Tijdens de cursus wordt het lichtontwerpproces voor interieur verlichting behandeld. Na het volgen van deze cursus bent u in staat een compleet interieur lichtadvies af te ronden.

 

Doelgroep:

detaillisten, interieur-architecten, stylisten, adviseurs, ontwerpende ambtenaren, projectverlichters en lichtfabrikanten

 

Voorkennis:

geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

 

Locatie klassikale cursus:

grote haag 11 amersfoort of bierkade 9 blokzijl.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

INHOUD

VERLICHTINGSKUNDE VISUELE SYSTEEM LICHTBEGRIPPEN KLEUR + LICHT KEUZE VAN LICHTBRONNEN EIGENSCHAPPEN ARMATUREN HOE CREËER WE EEN BEPAALDE SFEER STAPPENPLAN LICHTADVIES INTERIEUR STAPPEN VAN HET LICHTPLAN INTERIEUR LICHTNORMEN LICHTBEREKENINGEN INTERIEUR PROJECT INTERIEUR A PROJECT INTERIEUR B PROJECT INTERIEUR C TIPS + INSPIRATIE

WEBINAR

+ + + + + + + + + + + + + + +

E-LEARNING

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

KLASSIKAAL

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2020 lighting design academy, all rights reserved