OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

WORKSHOP LICHTMETEN

 

Doelstelling:

Tijdens deze praktische workshop leert u op welke wijze u correcte lichtmetingen uitvoert. Met deze kennis bent u in staat om te toetsen of een lichtadvies aan de ontwerp uitgangspunten voldoet.

 

Waarom deze workshop?

In de lichtbranche wordt er gedurende het ontwerpproces gewerkt met een aantal gereedschappen zoals normen, aanbevelingen en specifieke eisen van de opdrachtgever. Om het uiteindelijke resultaat te kunnen toetsen aan de gestelde uitgangspunten dient er gemeten te kunnen worden. Dit meten dient volgens een bepaalde methodiek te gebeuren om als officiële meting te worden gebruikt. Na deze workshop bent u in staat om een gedegen meting te kunnen uitvoeren en/of een aangeleverde meting te kunnen beoordelen.

 

Inhoud:

-Meetmethodieken

-Meetprotocol conform NEN1891

-Toetsing normen

-CRI kleurweergave index Ra / TM30

-CT + CCT kleurtemperatuur

-Verlichtingssterkte meting

-Spectrum

-Flicker index en flicker percentage

-Luminantie metingen

-Analyse gemeten data met behulp van   rekensoftware

-Verwerking gegevens in rapportages

-Cases

 

Lessen:

Ieder onderdeel wordt compact ingeleid waarna een aantal praktische cases worden behandeld. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het voeren van discussie.

 

 WORKSHOP INFORMATIE ------------------------------------------------------ DUUR HALVE DAG (13.00-16.00) ------------------------------------------------------ PRIJS € 125,- EXCLUSIEF BTW ------------------------------------------------------ BEVESTIGING NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR ------------------------------------------------------ CERTIFICAAT NA HET AFRONDEN (3 CPD PUNTEN) VAN DEZE WORKSHOPDAG ONTVANG JE HET CERTIFICAAT LICHTMETEN VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY ------------------------------------------------------ DOELGROEP DEZE WORKSHOP IS OPGEZET VOOR IEDEREEN DIE EEN GEREALISEERDE LICHTINSTALLATIE WILT CONTROLEREN INSTALLATEURS, LICHTSPECIALISTEN, OVL AMBTENAREN, GEBOUWBEHEERDERS EN TECHNISCH ADVISEURS ------------------------------------------------------ LESMATERIAAL INCLUSIEF SYLLABUS ------------------------------------------------------ VOORKENNIS OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE DAG IS ER GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS GEWENST ------------------------------------------------------ LOCATIE LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT ------------------------------------------------------ WORKSHOPDATA -3 FEBRUARI 2022 ------------------------------------------------------ LESTIJDEN 09.00 TOT 12.00 ------------------------------------------------------ INSCHRIJVEN BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN ------------------------------------------------------

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved