OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

PRODUCT DESIGN

 

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

Het vak product design biedt u diverse inzichten die allemaal te maken hebben met het selecteren, ontwerpen en/of aanpassen van armaturen. Aandacht is er voor de lichttechnische eigenschappen zoals lens, refractor en reflectortechniek. Uiteraard zal de vormgeving van het armatuur zelf waaronder kunststof, metaal en stoffen onderdelen besproken worden.  Door de generieke aanpak bent u in staat een klantvraag om te zetten in een gedegen advies en bovendien uw keuzes gefundeerd te motiveren.

 

Waarom deze cursus?

De impact van uw keuzes in een advies en/of ontwerp zijn groot. Hoe zit het met duurzaamheid? Wat zijn onderhoudsaspecten? Is het armatuur geschikt voor de taak en het doel? Na deze webinar en of cursus kunt u een armatuur kwalitatief en lichttechnisch beoordelen. Deze kennis kunt u gebruiken voor bestaande producten en nieuw te ontwerpen materialen. Dit alles reduceert de kosten voor uw klant en versterkt uw professionele inbreng in uw projecten.

 Doelgroep: adviseurs, ontwerpers. Voorkennis: kennis over licht is gewenst om optimaal de lessen goed te kunnen volgen, bijvoorbeeld verlichting en lichtontwerp - basis is een minimale basis. Locatie klassikale cursus: grote haag 11 Amersfoort. Virtual classroom indien er door de lockdown geen klassikale lessen mogen worden gegeven wordt de lesdag live maar dan online gegeven. Meer info >> Bevestiging: na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur. Inschrijven: bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

INHOUD

WAT IS EEN ARMATUUR? LENZEN REFLECTOREN REFRACTOREN WARMTE COMPONENTEN ONTWERPPROCES PRODUCT/MARKT COMBINATIES METEN VAN LICHT, FOTOMETRIE METEN CONFORM NEN 1891 LICHTBESTANDEN KEURINGEN / EISEN NOODVERLICHTING RAPPORTAGE ONDERHOUDSFACTOREN CASES

KLASSIKAAL

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved