OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

SMART DESIGN

 

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

Technisch is er zeer veel mogelijk en tijdens deze cursus leert u welke actuele uitdagingen er voor iedereen zijn. Wat zijn afwegingen en waarom wordt er voor een bepaalde oplossing gekozen? Afsluitend bent u in staat om een professioneel advies te geven over smart oplossingen en dit inhoudelijk te kunnen onderbouwen.

 

Waarom deze cursus?

Is upgraden naar LED verlichting smart genoeg? Of kan er nog veel meer gedaan worden door slimme controls? Wat is een goed dimprotocol en wat doen we nu eigenlijk met al die IoT componenten. Dit alles vraagt om een professional die een visie heeft en dit als meerwaarde aan een project kan toevoegen. Welke systemen zijn er en hoe passen we deze toe? Wie is er verantwoordelijk voor welk onderdeel wanneer er steeds meer diensten en producten worden geïntegreerd? Tijdens deze cursus worden er vele praktijkcases behandeld waarbij ook de maatschappelijke en politieke invloeden worden besproken. Al deze informatie kunt u meteen in uw dagelijkse praktijk toepassen.

 

Doelgroep:

adviseurs, ontwerpers.

 

Voorkennis:

kennis over licht is gewenst om optimaal de lessen goed te kunnen volgen, bijvoorbeeld verlichting en lichtontwerp - basis is een minimale basis.

 

Locatie klassikale cursus:

grote haag 11 Amersfoort.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

 

INHOUD

LIGHTING SYSTEMS LICHTONTWERPPROCES BEHEER EN ONDERHOUD BREEAM + WELL CONNECTIVITEIT, IoT METEN, SENSOREN, UX SMART DESIGN STAPPENPLAN ADVIESTRAJECTEN MEERWAARDE SMART DESIGN KADERS MAATSCHAPPIJ, POLITIEK CASE 1 CASE 2 CASE 3

KLASSIKAAL

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved