OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

WORKSHOP STORYTELLING

 

Doelstelling:

Tijdens deze inspirerende workshop laten wij u zien hoe belangrijk het is om een goede presentatie te hebben van uw lichtontwerp. Door een duidelijke structuur en opbouw wordt uw publiek geboeid en is het eenvoudiger om het lichtbeeld over te brengen.

 

Waarom deze workshop?

Een lichtplan wordt vaak gezien als een offerte eventueel voorzien van een lichtberekening. Maar voor het vertellen van conceptuele ideeën en ontwerpen is dit onvoldoende. In deze workshop leert u om uw plannen te verwoorden en om te zetten in prikkelende en boeiende presentaties. Door het toepassen van storytelling is de kans groot dat het idee wat in uw hoofd zit ook door uw opdrachtgevers wordt begrepen. Met name voor creatieve lichtontwerpen is dit een prachtig middel om toe te passen. Na deze workshop bent u in staat storytelling op een effectieve wijze toe te passen.

 

 

Inhoud:

-Introductie storytelling

-Context + verhaallijn

-Framingtechnieken

-Stappenplan

-Van schrijven naar storytelling

-Licht jargon

-Cases

 

Lessen:

Ieder onderdeel wordt compact ingeleid waarna een aantal praktische cases worden behandeld. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en het voeren van discussie.

 

 WORKSHOP INFORMATIE ------------------------------------------------------ DUUR HALVE DAG (13.00-16.00) ------------------------------------------------------ PRIJS € 125,- EXCLUSIEF BTW ------------------------------------------------------ BEVESTIGING NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR ------------------------------------------------------ CERTIFICAAT NA HET AFRONDEN (3 CPD PUNTEN) VAN DEZE WORKSHOPDAG ONTVANG JE HET CERTIFICAAT STORYTELLING VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY ------------------------------------------------------ DOELGROEP DEZE WORKSHOP IS OPGEZET VOOR IEDEREEN DIE CREATIEVE EN TECHNISCHE LICHTONTWERPEN WIL PRESENTEREN AAN (VAAK NIET DESKUNDIGE) DOELGROEPEN EN/OF OPDRACHTGEVERS ------------------------------------------------------ LESMATERIAAL INCLUSIEF SYLLABUS ------------------------------------------------------ VOORKENNIS OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE DAG IS ER GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS GEWENST ------------------------------------------------------ LOCATIE LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT ------------------------------------------------------ WORKSHOPDATA -24 MEI 2022 ------------------------------------------------------ LESTIJDEN 13.00 TOT 16.00 ------------------------------------------------------ INSCHRIJVEN BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN ------------------------------------------------------

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved