INLOOPMIDDAG 28 JUNI 2019 MEER INFORMATIE >>

Lesmaterialen + tablet

 

 

 

LESMATERIAAL

 

Goed en actueel lesmateriaal is een vereiste bij iedere cursus en/of opleiding. Continue vernieuwen we de gebruikte studiematerialen en zorgen zo dat u de meest recente informatie ter beschikking hebt.

 

 

Cursusmappen;

 

Traditioneel gebruikten we cursusmappen en lieten we de lesmaterialen printen bij een drukker. Dit leverde fraaie boekwerken op die in de loop der tijd steeds dikker en uitgebreider werden.

 

 

Digitale materialen;

 

Doordat de meeste lesmaterialen ook digitaal beschikbaar zijn hebben we in 2016 besloten om volledig met digitaal lesmateriaal te gaan werken. Het grote voordeel is dat nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen meteen in de lesmaterialen worden aangepast. Een ander voordeel is dat er in de digitale lesmaterialen kan worden gezocht naar een onderwerp en/of trefwoord.

 

 

Lightcloud, onze online omgeving;

 

Alle deelnemers aan onze opleidingen krijgen toegangsrechten voor Lightcloud. Dit is een online omgeving waar alle lesmaterialen te vinden zijn. Ook de presentaties van onze docenten en additionele achtergrond informatie zijn hier te vinden. De Lightcloud is met PC, tablet of smartphone toegankelijk. Voor toegang tot de Lightcloud is een Gmail account nodig. Deze kunt u gratis aanmaken op www.gmail.com

 

 

Tablets zijn inbegrepen bij de opleidingen;

 

Iedere deelnemer aan onze opleidingen ontvangt een tablet. Deze tablet wordt gebruikt voor de diverse cases en kan ook gebruikt worden om de lesmaterialen te downloaden. De tablet wordt uitgereikt op de eerste lesdag van de opleiding en is dan meteen eigendom van de deelnemer. Natuurlijk kunt u de lesmaterialen ook op uw laptop/PC downloaden en/of eventueel uitprinten.

 

In de opleidingsprijs is een Androidtablet inbegrepen welke voldoet aan de eisen voor de cases en opdrachten. Naast de Androidtablet (10 inch) kan men ook kiezen voor een iPad Mini 4 128 Gb spacegrey (8 inch) tegen een geringe meerprijs. Wilt u een andere iPad kleur dan spacegrey? Stuur ons dan een mailtje met uw wensen.

 

Waar u vroeger altijd een cursusmap ontving, ontvangt u nu altijd een tablet (Android of iPad Mini) zodat wij bij de start van een opleiding zeker weten dat u beschikt over het juiste gereedschap.

 

Voor deelnemers die al beschikken over een goede tablet of die geen extra tablet willen ontvangen brengen we 50,- euro in mindering. Vermeldt bij uw inschrijving de mededeling "geen tablet".

 

 

 

 

 

 

 

 

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2019 lighting design academy, all rights reserved