Lesmaterialen + tablet

 

 

 

LESMATERIAAL

 

Goed en actueel lesmateriaal is een vereiste bij iedere cursus en/of opleiding. Continue vernieuwen we de gebruikte studiematerialen en zorgen zo dat u de meest recente informatie ter beschikking hebt.

 

 

Cursusmappen;

 

Traditioneel gebruikten we cursusmappen en lieten we de lesmaterialen printen bij een drukker. Dit leverde fraaie boekwerken op die in de loop der tijd steeds dikker en uitgebreider werden.

 

 

Digitale materialen;

 

Doordat de meeste lesmaterialen ook digitaal beschikbaar zijn hebben we in 2016 besloten om volledig met digitaal lesmateriaal te gaan werken. Het grote voordeel is dat nieuwe ontwikkelingen en uitbreidingen meteen in de lesmaterialen worden aangepast. Een ander voordeel is dat er in de digitale lesmaterialen kan worden gezocht naar een onderwerp en/of trefwoord.

 

 

Lightcloud, onze online omgeving;

 

Alle deelnemers aan onze opleidingen krijgen toegangsrechten voor Lightcloud. Dit is een online omgeving waar alle lesmaterialen te vinden zijn. Ook de presentaties van onze docenten en additionele achtergrond informatie zijn hier te vinden. De Lightcloud is met PC, tablet of smartphone toegankelijk. Voor toegang tot de Lightcloud is een Gmail account nodig. Deze kunt u gratis aanmaken op www.gmail.com

 

 

Tablets;

 

Iedereen heeft tegenwoordig wel minimaal één tablet. Aan te bevelen is om de studiematerialen ook op de eigen tablet te installeren zodat aldtijd het gehele lesmateriaal bij de hand is. Tevens is er het voordeel dat er op ieder moment aan de studie gewerkt kan worden.

 

 

 

#lichtiseenvak

 

 

 

 

 

 

 

 

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved