OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

Virtual Classroom

 

 

 

LIVE LES VIA JOUW EIGEN PC

 

Wat betekent het om lessen te volgen via virtual classroom? Je krijgt tijdens een lesdag live les en je hebt hebt een normale interactie met de docent. Deze virtual classroom is een goed alternatief voor een klassikale lesdag. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een Internet verbinding, ook zien en spreken we je graag dus gebruik ook je webcam en microfoon. Hieronder lees je hoe je kunt starten met een lichtcursus of lichtopleiding.

 

Virtual classroom:

Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met het geven van online lessen. De ervaringen van onze studenten zijn overwegend positief. Natuurlijk geven we de lichtlessen ook graag klassikaal maar een virtual classroom is echt een goed alternatief.

 

Lessen:

De lessen hebben dezelfde inhoud als een klassikale lesdag. Ook de lestijden zijn identiek dus bijvoorbeeld staat er op woensdag een lesdag gepland, dan zien we je graag om 09.00 voor de start van de lesdag. Alleen ontmoeten we elkaar dan via het beeldscherm.

 

Interactief:

De docent verzorgt zijn lessen live op een interactieve manier. Dit betekent dat er over en weer vragen gesteld kunnen worden en er gewerkt kan worden aan opdrachten en cases. Ook is er volop ruimte tot interactie met je medestudenten en wordt er ook veel gelachen. Een les via een virtual classroom is dan ook de meest optimale vervanging voor een klassikale les.

 

Examens:

Voor deelnemers aan de virtuele classrooms is er de keuze om of een klassikaal examens af te leggen of om deze ook online te doen. We maken dan een individuele afspraak voor de datum/tijd.

 

Verdere vragen?

Laat het ons weten, we adviseren je graag. Tot ziens!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved