OPEN DAG WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021 (10.00-14.00) MEER INFO >>

 

VORMGEVEN VAN LICHTPLANNEN

 

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Doelstelling:

In deze cursus leert u de gereedschappen te gebruiken die nodig zijn om een lichtadvies/lichtontwerp op een professionele wijze te presenteren aan uw opdrachtgever. Welke onderdelen dienen er in een rapport aanwezig te zijn? Hoe kunt u uw presentatievorm verbeteren en efficiënter maken? In deze cursus wordt u hier uitgebreid in getraind.

 

Waarom deze cursus?

In de huidige tijd worden door opdrachtgevers steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit en daarmee ook aan de presentatie van lichtplannen. Een simpele uitdraai uit een lichtberekeningsprogramma vergezeld van een offerte is niet meer voldoende. U dient zich te kunnen onderscheiden en uw ideeën aan een grote doelgroep inzichtelijk te kunnen maken. In de lessen wordt aandacht gegeven aan de opbouw van een lichtadvies en gedetailleerde handvatten aangereikt.  Einddoel is om perfect verzorgde en aansprekende ontwerpen te kunnen samenstellen.

 

Doelgroep:

lichtadviseurs, lichtontwerpers, adviseurs, installateurs, architecten en projectinrichters.

 

Voorkennis:

geen specifieke voorkennis noodzakelijk.

 

Locatie klassikale cursus:

grote haag 11 Amersfoort.

 

Bevestiging:

na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en uw factuur.

 

Inschrijven:

bij voorkeur via één van de onderstaande buttons maar natuurlijk kunt u ons een e-mail zenden.

 

INHOUD

WAT IS EEN LICHTADVIES INFORMATIEBEHOEFTE PARTIJEN HET OVERBRENGEN VAN IDEËEN BRAINSTORMEN + CONCEPTEN UITWERKEN VAN PLANNEN SCHETSEN, TEKENEN, CAD, FOTOBEWERKING MOTIVATIE PLAN LICHTBEREKENINGEN EFFICIËNT COMMUNICEREN EINDRESULTAAT ONDERZOEK ONDERZOEK EN INTERVIEW PRESENTATIETECHNIEKEN PROJECT X TIPS + INSPIRATIE

KLASSIKAAL

+++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ +++

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN IN VERLICHTINGSTECHNIEK EN LICHTARCHITECTUUR

© 1993-2021 lighting design academy, all rights reserved