Workshop Basiskennis Elektrotechniek

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

Tijdens deze workshop leert u de begrippen en inzichten die nodig zijn om goede keuzes te maken voor wanneer u zich bezig houdt met het ontwerpen van lichtplannen. Door deze kennis bent u een sterkere gesprekspartner en kunt u efficiënter communiceren met opdrachtgevers en andere relevante partijen. 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Samenhang basisbegrippen | blindstroom |
elektromagnetische invloeden | lichtregelapparatuur basis principes | dimmen en schakelen van licht o.a. bij leds | ontwerpen van lichtinstallaties | introductie regelgeving en normen |cases en tips

Waarom deze workshop?

Een gedegen lichtadvies heeft vele onderdelen en wanneer we met het ontwerp bezig zijn is het belangrijk meer te weten over de elektrotechnische kant van het lichtplan. Hoe wordt de lichtinstallatie aangelegd? Welke armaturen kan ik toepassen? Welke invloed hebben mijn keuzes op de rest van het systeem? Kan alles  dimmen en schakelen? Al deze vragen vereisen een zekere basiskennis van de elektrotechniek. Tijdens deze workshop worden deze vraagstukken helder en in begrijpelijke taal aangeboden en we trainen een aantal praktijkcases. Na het volgen van deze workshop bent u in staat een lichtplan ook elektrotechnisch te beoordelen.

workshopinformatie

DUUR 
1/2 DAG (3 LESUREN)

PRIJS
€ 149,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (3 CPD PUNTEN) VAN DEZE WORKSHOP ONTVANG JE HET CERTIFICAAT BASISKENNIS ELEKTROTECHNIEK VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
VORMGEVERS, STYLISTEN, INTERIEUR ARCHITECTEN, PROJECT VERLICHTERS EN LICHTFABRIKANTEN

LESMATERIAAL
INCLUSIEF SYLLABUS.

VOORKENNIS
OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE WORKSHOP IS ER GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS NOODZAKELIJK

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE WORKSHOPDATA
25 OKTOBER 2022 (AMERSFOORT)

LESTIJDEN
13.00 TOT 16.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in