Cursus industriële verlichting

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

In de industrie zijn er voldoende vraagstukken die net iets verder gaan. Tijdens deze dag leert u de vragen, eisen en wensen goed te inventariseren​. Deze informatie gaan we gezamenlijk omzetten in een gemotiveerd advies. Deelnemers zijn na het volgen van deze cursus in staat om een degelijk advies te geven en kunnen zo eventuele valkuilen voorkomen.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Verlichting in de industrie | werken met normen en andere regelgeving | invloed keuze producten | sturingen + controls | analyse van vraagstukken | opbouw advies | invloedsfactoren en oplossingen | veel cases | tips en inspiratie 

Waarom deze cursus?

Het maken van lichtadviezen voor de industrie vraagt om extra kennis. Naast de lichttechnische vraagstukken zijn ook de randvoorwaarden van essentieel. Denk aan een magazijn waar zeer koude producten worden opgeslagen. Of een delicaat productieproces van voedingsmiddelen. Er zijn dan meerdere aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. In deze cursus gaan we in op diverse cases en bieden u handvatten die direct in de dagelijkse praktijk toepasbaar zijn. U biedt hier mee een sterkere meerwaarde richting uw opdrachtgevers.

Na het volgen van deze cursusdag bent u in staat om ook met complexere, industriële klantwensen om te gaan en deze te vertalen in een passend advies.

cursusinformatie

DUUR 
1 DAG (6 LESUREN)

PRIJS
€ 325,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (6 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUSDAG ONTVANGT U HET CERTIFICAAT INDUSTRIËLE VERLICHTING VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
LICHTADVISEURS, LICHTONTWERPERS, ADVISEURS, INSTALLATEURS, ARCHITECTEN, PROJECT INRICHTERS, FABRIKANTEN

LUNCH
UITERAARD VERZORGEN WIJ EEN HEERLIJKE LUNCH.

LESMATERIAAL
INCLUSIEF UITGEBREIDE SYLLABUS.

VOORKENNIS
BASIS KENNIS OVER LICHT IS GEWENST ZOALS BIJVOORBEELD ONZE CURSUS VERLICHTING EN LICHTONTWERP

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE CURSUSDATA
20 APRIL 2023 (AMERSFOORT)
12 SEPTEMBER 2023 (AMERSFOORT)

LESTIJDEN
09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in reserveer met stap