Workshop Storytelling

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

Tijdens deze inspirerende workshop laten wij u zien hoe belangrijk het is om een goede presentatie te hebben van uw lichtontwerp. Door een duidelijke structuur en opbouw wordt uw publiek geboeid en is het eenvoudiger om het lichtbeeld over te brengen.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Introductie storytelling | context + verhaallijn | framingtechnieken | stappenplan | van schrijven naar storytelling | licht jargon | cases

Waarom deze workshop?

Een lichtplan wordt vaak gezien als een offerte eventueel voorzien van een lichtberekening. Maar voor het vertellen van conceptuele ideeën en ontwerpen is dit onvoldoende. In deze workshop leert u om uw plannen te verwoorden en om te zetten in prikkelende en boeiende presentaties. Door het toepassen van storytelling is de kans groot dat het idee wat in uw hoofd zit ook door uw opdrachtgevers wordt begrepen. Met name voor creatieve lichtontwerpen is dit een prachtig middel om toe te passen. Na deze workshop bent u in staat storytelling op een effectieve wijze toe te passen.

workshopinformatie

DUUR 
1/2 DAG (3 LESUREN)

PRIJS
€ 149,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (3 CPD PUNTEN) VAN DEZE WORKSHOP ONTVANG JE HET CERTIFICAAT STORYTELLING VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
DEZE WORKSHOP IS OPGEZET VOOR IEDEREEN DIE CREATIEVE EN TECHNISCHE LICHTONTWERPEN WIL PRESENTEREN AAN (VAAK NIET DESKUNDIGE) DOELGROEPEN EN/OF OPDRACHTGEVERS

LESMATERIAAL
INCLUSIEF SYLLABUS.

VOORKENNIS
OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE WORKSHOP IS ER GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS NOODZAKELIJK

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE WORKSHOPDATA
10 JANUARI 2023 (AMERSFOORT)

LESTIJDEN
13.00 TOT 16.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in