Virtual Classroom

Je krijgt tijdens deze lesdag live les en je hebt hebt een normale interactie met de docent. Deze virtual classroom is een goed alternatief voor een klassikale lesdag. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een Internet verbinding, ook zien en spreken we je graag dus gebruik ook je webcam en microfoon. Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat:

Virtual classroom: 
De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met online lessen. De ervaringen van onze studenten zijn overwegend positief. Natuurlijk geven we de lichtlessen bij voorkeur in de klas  maar een virtual classroom is echt een goed alternatief. 

Lessen:
De lessen hebben dezelfde inhoud als een klassikale lesdag. Ook de lestijden zijn identiek dus bijvoorbeeld staat er op woensdag een lesdag gepland, dan zien we je graag om 09.00 voor de start van de lesdag. Alleen ontmoeten we elkaar dan via het beeldscherm. 

Interactief:
De docent verzorgt zijn lessen live op een interactieve manier. Dit betekent dat er over en weer vragen gesteld kunnen worden en er gewerkt kan worden aan opdrachten en cases. Ook is er volop ruimte tot interactie met je medestudenten en wordt er ook veel gelachen. Een virtual classroom dan ook de meest optimale vervanging voor een klassikale les. 

Examens:
Mocht een examen niet klassikaal kunnen worden afgenomen dan doen we dat ook online. We maken dan een individuele afspraak voor de datum/tijd. 

Verdere vragen?Laat het ons weten, we adviseren je graag. Tot ziens!