Workshop Light art (1-avond)

Algemeen:

Onderstaand kun je meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kun je ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

Tijdens de workshop avond ga je zelf aan de slag. Naast een stuk(je) theorie wordt er vooral praktisch gewerkt. We gaan spelen met licht in de buitenruimte en laten jezelf ervaren wat de impact is van licht, kleur en schaduw. Je leert kijken en analyseren, wat werkt en wat werkt niet. We laten zien hoe je een lichtontwerp opbouwd en je een verhaal met licht kunt vertellen. 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Werken met licht |  diepte en structuur  |  impact van kleur  | hoeveel licht  |  compositie van een ontwerp  |  zelf spelen met licht  |  veel tips en inspiratie

Waarom deze workshop?

Je kunt alles leren over licht en verlichten  maar je leert ook heel veel door er praktisch mee te werken. Hoe voelt een armatuur? Wat kan ik er mee? Door een aantal cases zelf op te zetten zie je wat de impact is van licht. Soms is maakt kleine verandering van de positie van een armatuur erg veel uit in de beleving. In deze workshop leer je goed kijken naar het resultaat zodat je visuele ervaringen opbouwd om te gebruiken in de eigen projecten.

Voorbereidingen

Kleed je goed aan want we zijn de hele avond buiten. Dus warme en regenbestendige kleding is aan te bevelen. Vergeet je handschoenen niet! Wij zorgen voor warme koffie en thee.

Lights

Deze workshop is een onderdeel van het Lights programma. Er worden regelmatig laagdrempelige workshops georganiseerd, mede ondersteund door de gemeente Zwolle door een subsidie. Ook werken we samen met Creative Works en de Zwolse MBO en HBO opleidingen.

workshopinformatie

DUUR 
1 AVOND (3 LESUREN)

PRIJS
€ 10,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA INSCHRIJVING ONTVANG JE VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN DE FACTUUR

DOELGROEP
voor iedereen met een interesse in  licht en verlichting die meer wil weten.

LOCATIE
binnenstad zwolle

KIES UIT DEZE CURSUSDATA
12 FEBRUARI 2025

LESTIJDEN
18.30 TOT 21.30

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUN JE ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in