Workshop DMX (1-avond)

Algemeen:

Onderstaand kun je meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kun je ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

Tijdens de workshop avond ga je zelf aan de slag. Naast een stukje theorie wordt er vooral praktisch gewerkt zodat je zelf een compleet DMX project af kunt ronden. Tijdens de workshop leer je hoe om te gaan met het netwerk, de werking van DMX en RDM. We leggen uit hoe je adressen toekent en deze kunt veranderen. We bouwen een compleet werkende DMX installatie waarbij jezelf de controller en de software zult bedienen.  We gaan stap voor stap door alle onderdelen heen en leren je alles over DMX. 

Wat leer je tijdens deze workshop?

Opbouw van een DMX installatie  |  IP adressen instellen  |  achtergrond DMX  |  adresseren en patchen  |  gebruik RDM  |  controllers gebruiken  |  software voor het maken van lichtscenes  |  veel tips en inspiratie

Waarom deze workshop?

Veel lichtprofessionals vinden DMX een lastig onderwerp. Of hebben niet de mogelijkheid gehad om er eens mee te werken en/of te spelen. In deze workshop doen we dat wel, we werken met kleine groepjes en iedereen heeft zijn/haar eigen project om uit te werken. Door echt zelf de componenten aan te sluiten, in te regelen en de software te bedienen zullen de vaardigheden naar een hoger niveau worden gebracht. Dit is essentieel om goed met andere partijen te kunnen samenwerken. Na het volgen van deze workshop weet je waarover je praat en kun je dit uitleggen aan de opdrachtgever. Al het geleerde kan direct in de praktijk worden toegepast.

Voorbereidingen

Neem zelf een laptop/computer mee naar de workshop. Dit mag zowel een Windows laptop of een Mac zijn.  Vergeet niet de voeding van de computer mee te nemen. Ook een is muis essentieel om het programma te kunnen gebruiken. Je kunt de software tijdens de workshop installeren.

workshopinformatie

DUUR 
1 AVOND (3 LESUREN)

PRIJS
€ 195,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA INSCHRIJVING ONTVANG JE VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN DE FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (3 CPD PUNTEN) VAN DEZE WORKSHOP ONTVANG JE HET CERTIFICAAT WORKSHOP DMX VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
voor personen werkzaam met licht en verlichting die zich verder nog willen professionaliseren.

VOORKENNIS
basiskennis van licht is gewenst, die leer JE bijvoorbeeld tijdens onze klassikale CURSUS FUNDAMENTALS of door het het volgen van onze e-learning  CURSUS VERLICHTING EN LICHTONTWERP 
KENNIS VAN DMX IS NIET NODIG, DIT LEREN WIJ JE.

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY 
GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

KIES UIT DEZE CURSUSDATA
9 OKTOBER 2024
27 NOVEMBER 2024
5 MAART 2025

LESTIJDEN
18.30 TOT 21.30

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUN JE ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in