Cursus ​design criteria (3-dagen)

Algemeen:

Onderstaand lees je meer over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Toch nog wat meer vragen? Stuur ons dan een e-mail.

Doelstelling:

Tijdens deze cursus leer je hoe je licht kunt adviseren in jouw projecten. Dit betekent dat ook alles leert over de objectieve kant van een lichtontwerp .

Wat leer je tijdens deze cursus?

lichtontwerpproces  |  human factors  |  verblinding  |  lichtberekeningen  |  human centric lighting  |  verminderd visueel vermogen  |  design + economics  |  rapportage    cases en experimenten  |  tips en inspiratie

Waarom deze cursus?

Ook in de meer creatieve lichtontwerpen hebben we rekening te houden met diverse factoren zoals normen en regelgeving. Dit klinkt misschien niet erg sexy maar juist kennis van deze materie zorgt er voor dat jouw creatieve lichtontwerp zal worden geaccepteerd door de opdrachtgever. Een professional dient zowel de creatieve maar ook de technische onderdelen van een lichtontwerp mee te nemen in zijn/haar voorstel. 

We dienen rekening te houden dat mensen niet worden verblind, dat er genoeg licht aanwezig is en van een beplaade kwaliteit is. Een ander zeer actueel onderwerp is gezond licht ook wel bekend onder de naam human centric lighting (HCL). Dit onderwerp zal intensief worden behandeld. Een ander interessant onderwerp is nadenken over lichtoplossing voor mensen met een verminderd visueel vermogen. 

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om rekening te houden met deze aspecten in jouw lichtontwerpen. Dit maakt je tot een nog professionelere en extra waardevolle ontwerper.

Module

Deze cursus is tevens een module van de opleiding lichtontwerp. Deze opleiding bestaat uit 4 modules. Meer informatie op deze pagina.

informatie

DUUR 
3 DAGEN (18 LESUREN)

PRIJS
€ 1.047,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA JE INSCHRIJVING ONTVANGT JE VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN DE FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (18 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUS ONTVANG JE HET CERTIFICAAT CURSUS DESIGN CRITERIA VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
(INTERIEUR) ARCHITECTEN, LICHTADVISEURS, LICHTONTWERPERS, ADVISEURS, INSTALLATEURS, PROJECT VERLICHTERS, LICHTFABRIKANTEN, ONTWERPENDE AMBTENAREN

LUNCH
UITERAARD VERZORGEN WIJ HEERLIJKE LUNCHES.

LESMATERIAAL
INCLUSIEF UITGEBREIDE LESMATERIALEN EN TOEGANG TOT ONZE ONLINE LEEROMGEVING

STUDIEBELASTING
GEMIDDELD 4 UUR PER WEEK

VOORKENNIS
BASIS​KENNIS OVER VERLICHTING IS AAN TE BEVELEN ZOALS BIJVOORBEELD VIA ONZE CURSUS FUNDAMENTALS

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

DATA LESDAGEN
15 JANUARI 2025
29 JANUARI 2025
12 FEBRUARI 2025

LESTIJDEN
09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT JE ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in