E-learning cursus lichtadvies

Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

Deze cursus biedt u een uitgebreide introductie in het mooie lichtvak. U leert meer over licht en we behandelen onder andere het toepassen van de led. Ook leert u uw lichtadvies uit te werken met behulp van de lichtsoftware Dialux EVO.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Licht  |  basisbegrippen  |  LED  |  dimmen van LEDs  |  stappenplan lichtadvies  |  introductie normen  |  lichtsoftware Dialux EVO  |  cases  |  tips + inspiratie

Waarom deze cursus?

We hebben allemaal licht nodig wanneer het donker wordt of indien er onvoldoende licht aanwezig is om de werkzaamheden uit te voeren. Maar hoeveel licht hebben we nodig? En van welke kwaliteit? Het geven van een goed lichtadvies is belangrijk zowel thuis in de privé woning maar ook in zakelijke omgevingen. 

We bespreken hoe we een lichtplan opzetten. Wat zijn onderdelen en aandachtspunten die van belang zijn? Door diverse cases leert u dit professioneel aan te pakken zodat u uw lichtadviezen professioneel kunt geven. 

De opzet van deze cursus is zeer praktisch met heldere voorbeelden zodat u dit direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

cursusinformatie

DUUR 
ONLINE

PRIJS
€ 249,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA UW INSCHRIJVING ONTVANGT U VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN UW FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (18 CPD PUNTEN) VAN DEZE E-LEARNING ONTVANGT U HET CERTIFICAAT CURSUS LICHTADVIES VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
VOOR IEDERE (TOEKOMSTIGE) PROFESSIONAL DIE MEER WIL WETEN OVER LICHT

LESMATERIAAL
U ONTVANGT DE INLOG VOOR ONZE ONLINE LES OMGEVING VOOR DE DUUR VAN 3 MAANDEN. HIER VINDT U DE VIDEOLESSEN, LESMATERIAAL EN CASES. MEER INFORMATIE>>

VOORKENNIS
GEEN SPECIFIEKE VOORKENNIS VEREIST

LOCATIE
THUIS OF ONDERWEG

KIES UIT DEZE CURSUSDATA
U KUNT OP IEDER MOMENT STARTEN 

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT U ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

SCHRIJF JE IN