Subsidie mogelijkheden

Upgrade Jezelf / 
Ontwikkelfonds Regio Zwolle voor werkgevers

Upgrade Jezelf helpt werkgevers en ZZP'ers te investeren in werknemers en/of zichzelf.

Naast inspirerende verhalen, handige tools én een netwerk van specialisten biedt Upgrade Jezelf een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Een fonds voor de cofinanciering van her-, bij- en omscholing van werknemers en eigenaren.

Regio Zwolle omvat de volgende gemeenten: 
Dalfsen, De Wolden,  Dronten,  Elburg,  Hardenberg,  Hattem,  Heerde,  Kampen,  Meppel,   Noordoostpolder,  Nunspeet,  Oldebroek,  Olst- Wijhe,  Ommen,  Raalte,  Staphorst, Steenwijkerland,  Westerveld,  Zwartewaterland,  Zwolle 

Binnen deze subsidie wordt tot 50% cofinanciering van de opleiding en/of cursuskosten vergoed. Een aanvraag indienen kan via de website van upgrade jezelf via de onderstaande link. Lighting Design Academy is NRTO erkend. Selecteer bij uw aanvraag dan ook -> NRTO 

Meer informatie via: https://www.upgradejezelfregiozwolle.nl/

Direct naar het aanvraagformulier; https://f.momentumtools.io/?form=v4_scxkxmunhafz&lang=nl  

Groei Vooruit - regio Zwolle voor inwoners

Heb je het idee dat je kennis en skills mist om een nieuwe stap te maken in je werk? Heb je het gevoel dat (jongere) collega’s je voorbijstreven? Of heb je je baan verloren? Of dreig je die te verliezen? 

Kortom, kun je wat hulp gebruiken om je loopbaan in kaart te brengen en is een financiële bijdrage voor je opleiding en /of bijscholing van harte welkom? 

Dan is het goed de website   Groeivooruit.nl  te bezoeken.

Het begint met een persoonlijk advies door een van de Groei Vooruit adviseurs. Binnen deze subsidie wordt tot 100% financiering van de opleiding en/of cursuskosten vergoed. 

Deze subsidie is voor inwoners / bedrijven gevestigd in de Regio Zwolle en omvatten de volgende gemeenten: Dalfsen,  De Wolden,  Dronten,  Elburg,  Hardenberg,  Hattem,  Heerde,  Kampen,  Meppel,  Noordoostpolder,  Nunspeet,  Oldebroek,  Olst- Wijhe,  Ommen,  Raalte,  Staphorst,  Steenwijkerland,  Westerveld,  Zwartewaterland,  Zwolle


Werktuig PPO

Subsidie voor scholing en coaching van werknemers én zzp’ers in de creatieve en culturele sector. Deze subsidie is voor geheel Nederland. Werktuig PPO stimuleert bijscholing door tot maximaal 1/3 van de kosten bij te dragen, met een maximumbijdrage van € 2000,- per 12 maanden. 

De overige kosten moeten gefinancierd worden door de aanvrager, de werkgever of een andere partij.

Meer info: https://werktuigppo.nl/


Cleantech Regio ontwikkelfonds

Scholingsvouchers zijn beschikbaar gesteld vanuit een ontwikkelfonds voor mensen die woonachtig zijn in de Cleantech Regio (Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen) en financiële ondersteuning nodig hebben bij hun persoonlijke ontwikkeling door om-, na- of bijscholing. 

Aanvragen kan via:

De individuele route: werkzoekenden, werknemers en ZZP-ers wonende in de regio (Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen) 
De werkgevers route: werkgever gevestigd in de regio (50% cofinanciering, met een max. van €2.500,- per werknemer en een max. van €25.000,- per werkgever)
Het Ontwikkelfonds Cleantech Regio loopt tot medio 2023 (tot de pot op is)

De criteria en voorwaarden voor je aanvraag vind je op de website via deze link >>