Digitale leeromgeving

 Informatie digitale leeromgeving

Je hebt 24-7 toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier vind je de videolessen die je in je eigen tempo kunt doorlopen en herhalen. Naast de lessen vindt u de lesmaterialen die je kunt downloaden en er zijn cases die je kunt inzenden. 

Toegang:
- klassikale cursussen; t/m 1 maand na laatste lesdag
- klassikale opleidingen; t/m 1 maand na laatste lesdag
- klassikaal dialux evo; t/m 1 maand na de lesdag

- e-learning cursussen; 1 maand
- e-learning dialux evo; 1 maand
- e-learning opleidingen; 3 maanden

Spelregels toegang:
Je hebt een X aantal (zie boven) maanden toegang tot de lessen om deze te completeren. Na deze datum vervalt de toegang, zorg dat je tijdig de lessen afrond. Het deelnemen aan lessen is voor persoonlijk gebruik. De toegangslink kan niet gedeeld worden en is gekoppeld aan jouw persoonlijke e-mailadres en IP adres. Wanneer je readers en cases download dan is dat dan ook uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om onze content in welke vorm dan ook verder te verspreiden.  

Verlenging toegang:
Wil je de toegang tot de digitale leeromgeving verlengen? Dan kan tot maximaal 12 maanden. Bij verlenging geldt een additioneel tarief van € 29,- excl btw per maand.

Bereikbaarheid:
De leeromgeving is via PC of laptop via iedere moderne browser te bereiken. 

Daarnaast kunt je via een tablet of telefoon een iOS of Android app dowloaden en via deze app jouw leeromgeving bereiken. Mail ons voor meer informatie svp.

Onze leeromgeving draait op externe servers die een betrouwbaarheid van 99,9% garanderen.