Lichtlessen en maatwerk

Algemeen:

Naast het bestaande aanbod in lichteducatie denken wij ook  mee over uw additionele vragen. Onderstaand een aantal van onze extra mogelijkheden: 

Lichtlessen
Graag verzorgen wij lichtlessen (gastles, workshop, training) op scholen en instituten. Dit doen we op alle niveaus (mbo t/m universiteit) en uiteraard passend in uw lesprogramma. Mail ons uw idee! 

Maatwerk
Ons ruime aanbod in lichteducatie bieden we aan op onze locatie in Amersfoort. Zijn er vragen/wensen die niet met ons reguliere aanbod kunnen worden ingevuld? Dan is er de optie om een maatwerk training/cursus te ontwikkelen. Deze verzorgen wij op onze leslocatie in Amersfoort, hier hebben we al onze faciliteiten beschikbaar. Er zijn een beperkt aantal data beschikbaar voor maatwerk en deze kunnen uitsluitend plaatsvinden in de periode januari t/m juni. In het najaar is er door de gevulde agenda's meestal geen ruimte voor maatwerk. Mail ons uw wensen! 

Offerte
Op al onze offertes voor maatwerk zijn de gedragscode van de NRTO en onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Ontwikkeling lesmaterialen
We zijn ruim ervaren in het ontwikkelen van lesmateriaal. Wilt u lichtlessen verzorgen en zoekt u materiaal? Dan zijn er diverse mogelijkheden. 

Engels en Nederlands
Alle lessen kunnen in het Nederlands of Engels worden uitgevoerd.