Cursus ​lighting studio (3-dagen)

Algemeen:

Onderstaand lees je meer over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Toch nog wat meer vragen? Stuur ons dan een e-mail.

Doelstelling:

Tijdens deze cursus leer je hoe we licht kunnen inzetten om een bepaalde sfeer of emotie te ontwerpen. Na deze cursus weet je hoe je licht kunt vormgeven en de kwaliteit van jouw ontwerpen verder kunt vergroten en professionaliseren.

Wat leer je tijdens deze cursus?

design thinking  |  wat doet licht  |  werken met verschillende materialen  |  lichttechniek voor creatievelingen  |  design methodes  | concept design  |  scenografisch lichtontwerp  |  duurzaamheid  |  storytelling  |  cases en experimenten  |  tips en inspiratie

Waarom deze cursus?

Werken met licht en verlichting is echt een vak apart. In deze cursus werken we aan je ontwerpvaardigheden door goed waar te nemen. Experimenteer met soorten licht, diverse materialen en zie wat er gebeurd. We leren je hoe je jouw visuele database kan vullen en dit kan gebruiken in eigen projecten. 

Wat is een lichtontwerp en hoe bedenk je een onderscheidend ontwerp voor jouw klant? Het werken met een lichtconcept en het vertalen van een concept in een lichtontwerp zijn belangrijke onderdelen van deze cursus. Wat voor soort project hebben we onder handen? Hoe gaan we om met onze opdrachtegver? 

We behandelen cases voor interieur en exterieur. 

Na het volgen van deze cursus ben je in staat jouw lichtontwerpen naar een hoger niveau te tillen en dit op een goede manier aan je opdrachtgever te communiceren.

Module

Deze cursus is tevens een module van de opleiding lichtontwerp. Deze opleiding bestaat uit 4 modules. Meer informatie op deze pagina.

informatie

DUUR 
3 DAGEN (18 LESUREN)

PRIJS
€ 1.047,- EXCLUSIEF BTW

BEVESTIGING
NA JE INSCHRIJVING ONTVANGT JE VAN ONS EEN BEVESTIGINGSMAIL EN DE FACTUUR

CERTIFICAAT
NA HET AFRONDEN (18 CPD PUNTEN) VAN DEZE CURSUS ONTVANG JE HET CERTIFICAAT CURSUS LIGHTING STUDIO VAN DE LIGHTING DESIGN ACADEMY

DOELGROEP
(INTERIEUR) ARCHITECTEN, LICHTADVISEURS, LICHTONTWERPERS, ADVISEURS, INSTALLATEURS, PROJECT VERLICHTERS, LICHTFABRIKANTEN, ONTWERPENDE AMBTENAREN

LUNCH
UITERAARD VERZORGEN WIJ HEERLIJKE LUNCHES.

LESMATERIAAL
INCLUSIEF UITGEBREIDE LESMATERIALEN EN TOEGANG TOT ONZE ONLINE LEEROMGEVING

STUDIEBELASTING
GEMIDDELD 4 UUR PER WEEK

VOORKENNIS
basiskennis van licht is gewenst, die leert u bijvoorbeeld tijdens onze klassikale CURSUS FUNDAMENTALS of door het het volgen van onze e-learning  CURSUS VERLICHTING EN LICHTONTWERP

LOCATIE
LIGHTING DESIGN ACADEMY GROTE HAAG 11 AMERSFOORT 

DATA LESDAGEN
18 SEPTEMBER 2024
2 OKTOBER 2024
16 OKTOBER 2024

LESTIJDEN
09.00 TOT 16.00 PAUZE VAN 12.00 TOT 13.00

INSCHRIJVEN
BIJ VOORKEUR VIA DE ONDERSTAANDE BUTTON MAAR NATUURLIJK KUNT JE ONS ALTIJD EEN E-MAIL ZENDEN

schrijf je in